Kaustajärven kuvagalleria

Kaustajärven kuvagalleria. Kuvia maisemista ja ihmisistä. Lähetä kuvasi julkaistavaksi tälle sivulle osoitteeseen eira.varonen@vartsila.fi

 

12 kommenttia artikkeliin ”Kaustajärven kuvagalleria

 1. Lähettäkee Eiralle kuvia Universumin Helmestä!!!

 2. Missäs ne kuvat viipyvät? Vanhat ja myös uudet, nykyiset!!!

 3. Ennenkuin ”virallinen ensilumi” satelee Kaustalle
  voitte katsella kesäkuvia Riikunniemen rinteestä.

  Kuvat on ottanut Matti Holopainen, heinäkuussa 2014

  PS Ne suurenevat kuvan päältä klikkaamalla.

 4. Kauniita kuvia Riikunniemeltä! Oli kiva nähdä. Myös vanhempia Kaustan maisemia olisi mukava katsella.

 5. Komiaa on Riikunniemessa! Lisaa kuvia Universumin Helmesta! Sellainen voisi ehka palauttaa aiempien sukupolvien tapaa menna kuhtumattakin. Mene tieda!

 6. Kipan ehdotus myos vanhempin maisemien katselumahdollisuudesra on kannatettava! Erityisesti vanhat rakennukset tyokuvat kiinnostavat, miksei myos nuorison kokoontumiset ja rajamiehet.

 7. Jos Kaustajärvellä on tallella se paikka mikä minulla tulee mieleeni. Tarvitaan ammattikuvaaja mukaani, koska se on historiallinen kohde. Itse haluan vain tarinoida ja tarinani kulkevat maailmankairoilla ihmisten huulilla, niin kuin ovat tarinat kulkeneet koko ihmiskunnan historian ajan antaen iloa ja tiedonsiirron välineenä sukupolvien välillä..

 8. Aattelimpa tsiikata viimevuotisia kuvia siltajuhlista,mutta ällin tällin, kuvat olivat häippässeet jonnekkin,poistettu vai joku muu syy?

 9. Niinpä näkyvät kadonneet. Kuvien ottaja Heikki Rinkinen on poistanut kuvat omasta dropbox kuvagalleriastaan. Harmillista.

 10. Olen kaivannut niitä kuvia. Voisiko ne palauttaa takaisin? Tänä kesänä saisi sitten uusia kuvia jatkoksi.

 11. Muistan kun Pentillä oli kamera mukana oikeaan aikaan ja todella hyviä otoksia osasit ottaa sen aikaisesta elämästä. Kaustajärvenkoulun viimeiset otokset ovat sinun ottamia. Näissäkin kuvissa suomenhevonen on elementissään. Jorma serkun vesireissu oli elämää silloin. Muistaakseni hevosennimi oli Siru. Siru oli siro tamma niin kuin kuvassa voi nähdä.

 12. Värtsissä on Tellen juttu ”Lumen vankina”. Tuli mieleen, että olisi kiva, jos joku ottaisi kuvia Kaustajärveltä rannoille päin ja laittaisi tänne Kaustajärven omalle palstalle. Se varmaankin kiinnostaisi niitä, jotka kiihkeästi odottavat kesää ja Kaustalle pääsyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *