Kaustajärven Siltajuhlat 13.7.2019

Siltajuhla
Juhla vietetään lauantaina 13.7.2019 klo 17.00 Heinäjoen sillalla. Juhlan teemana on Evakko. Juhlassa on puheita ja haastatteluja aiheesta, lauluesityksiä, runonlausuntaa sekä yhteislaulua (mm.Evakon laulu, Laula kanssain). Ohjelman jälkeen on nauttia kahvia/teetä kahvileivän kera, tanssia sekä nauttia mukavasta yhdessä olosta. Kahvitarjoilu on maksullinen ja grillistä makkaraa parilla eurolla.

Kaustajärvi-kirja on myynnissä hintaan 32,00.

Juhlien tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.

Kirpputori

Maanantaina 8.7.2019 alkaen on omatoiminen kirpputori pystytetty sillan lähelle. Telttakatoksessa on pöytä ja hylly, johon voi tuoda myytävää ja samalla ostaa tavaroita. Kirpputorille voi kuka vaan tuoda myyntiin tavaroita. Teltassa ei ole ketään myymässä vaan ostettu tavara/tavarat kirjataan vihkoon ja raha laitetaan teltassa olevaan lippaaseen. Kirpputorin tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.

Kävelyretki
Sunnuntaina 14.7.2019 klo 11.00 tehdään kävelyretki rajatolpalta 99 tolpalle 104. Lähtö on Heinäjoen sillalta. Oppaana toimivat Pentti Mielonen ja Veikko Tikka. Tämän jälkeen juodaan kahvit Mikon laavulla. Juhlatoimikunta tarjoaa kahvit. Jos haluaa paistaa makkaraan, niin ota makkara mukaan.
Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä! Ilmoittautumiset hannele.alander@gmail.com.

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *