Arkistot kuukauden mukaan: heinäkuu 2018

Siltajuhla

Siltajuhla
Juhla vietetään lauantaina 14.7.2018 klo 17.00 Heinäjoen sillalla. Ohjelmassa on mm. juhlapuhe, lauluesityksiä, runonlausuntaa, yhteislaulua, tanssia sekä mukavaa yhdessä oloa. Juhlissa on maksullinen kahvitarjoilu ja grillimakkaraa.
Vielä on muutama Kaustajärvi-kirja myymättä. Kirjan hinta on 32,00.
Myytävänä on Erkki Tarvaisen maalaaman taulusta teetettyjä postikortteja 0,50 kappale. Myynnin tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.

Kirpputori
Juhla toimikunta pystyttää sillan lähelle telttakatoksen pöytineen, jossa on viikon ajan omatoiminen kirpputori. Kirpputorille voi kuka vaan tuoda myyntiin tavaroita. Teltassa ei ole ketään myymässä vaan ostettu tavara/tavarat kirjataan vihkoon ja raha laitetaan teltassa olevaan lippaaseen. Kirpputorin tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.
Kävelyretki
Sunnuntaina 15.7.2018 klo 11.00 tehdään kävelyretki Kaustajärven hautausmaalle. Oppaana toimii TarmoTikka. Lähtö on Heinäjoen sillalta. Matkan pituus on 4,5 kilometriä. Hautausmaalla lasketaan havuseppele ristille ja lauletaan Suvivirsi. Tämän jälkeen kävellään Aittolammen uimarannalle kahville. Juhlatoimikunta tarjoaa kahvit. Jos haluaa paistaa makkaraan, niin ota makkara mukaan.
Tervetuloa!