Arkistot kuukauden mukaan: toukokuu 2015

Kaustajärven siltajuhla 18.7.2015

Kuva: Lissu Kaivolehto

Heinäjoki ja Kaustajävi ovat vapautuneet talven kahleista. Vuosi sitten koulun sillalla pidetty kokoontuminen ylitti kaikki odotukset, kauniissa heinäkuun illassa meitä oli paikalla viitisenkymmentä henkilöä. Kaustajärvi-paidat tekivät silloin kauppansa.
Onnistuneen illan tuoksinassa valittiin viiden hengen toimikunta suunnittelemaan kesän 2015 juhlaa. Kokous on nyt pidetty ja päätetty, että Siltajuhla on lauantaina 18.7.2015 kello 19.00 alkaen Koulun sillalla.

Ohjelman suunnittelu on vielä kesken, mutta ainakin yhteislaulua, pientä visailua tai sketsejä ja maksullista tarjoilua on luvassa. Katja Tikka on luvannut tulla paikalle kertomaan Kaustajärven kirjaprojektista ja lopuksi valittaneen seuraavan kesän juhlatoimikunta. Juhlapuhujaakin kysytään, toivottavasti saamme sellaisen. Kaikesta tästä ilmoitetaan tarkemmin hyvissä ajoin.

Sunnuntai iltapäivälle (19.7.) on alustavasti suunnitteilla Pentti Mielosen opastama Kaustajärven Pohjoispuolen retki. Sitä on toivottu Värtsin kommenteissa. Tässä tietenkin säävaraus, sillä retki on tarkoitus tehdä joko jalkaisin tai pyöräillen. Tästäkin tarkemmin ajallaan.

Järjestelysyistä Siltajuhlat sattuvat nyt samalle viikonlopulle kuin Värtsiläpäivät. Tarkoitus ei ole kuitenkaan kilpailla niiden kanssa vaan uskomme, että nämä tapahtumat täydentävät toinen toisiaan.

Toimeksisaaneina: Kerttu Oikarinen ja Onni Pakarinen