Tilaa Kaustajärvi muki

kaustajarvi_mukiTilaa Kaustajärvi muki itsellesi tai lahjaksi!

Mukin hinta 15 euroa. Mukien myynnistä jäävä tuotto tilitetään Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n tilille ja varat ohjataan Kaustajärven kirjaprojektin hyväksi.

Kaustajärvi muki tilaukset:

– täytä allaoleva tilauslomake tai
– lähetä sähköpostia pitajayhdistys@vartsila.fi
– soita kylätalolle 040-852 1341
– soita Erkki Lintuselle 050 322 4727

Mukitilauksia hoitaa Värtsilän Pitäjäyhdistys ry.

Huom! Mukeja ei ole vielä tilattu. Mukit tilataan kun saamme vähintään 10 sitovaa ennakkotilausta.

Tilaajan tiedot:*
Sähköpostiosoite:
Puhelin:*
Lähiosoite:*
Postinumero ja postitoimipaikka*
Tilausmäärä (kpl):*

 

29 kommenttia artikkeliin ”Tilaa Kaustajärvi muki

 1. Ensimmäiset tilaukset tulleet! Tilauksia nyt hiukan toistakymmentä! 20 tarvitaan, jotta ensimmäinen tilaus lähetetään!

 2. Koko suvulle Kaustajärven oma muki!!! Tässä separatistin vihje!

 3. Erinomainen glögimuki jouluksi! Hanki ennen jouluryntäystä!

 4. Kiritään, jotta 20 kpl lähtisi tilaukseen. Joulukin on melkein ovella.

 5. Haaste: Jos Kaustajärvi-paikannimikyltit ilmestyvät Via Karelian varteen, niin itse kukin mitä tahansa juova tilaa Eiralta ainakin yhden mukin. Ja sitten tuo ensi kesänä mukanaan nyyttikesteille. Sovittu????

 6. 20 kappaleen ennakkotilausmäärä on pulkassa. Mukejaon tilattu ylimääräisiä 10 kpl, ns. varastoon. Otamme yhteyttä tilanneisiin kun tilauserä saapunut Värtsilään.

  Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille tilauksen tehneille, aina Helsinkiä myöten!

  T: Eira Varonen

 7. Juon päivittäin kolmesta mukista: Värtsilä-, Kaustajärvi- ja Värtsilän kirkkomuki. Ensoin mainitun aikana ajattelen Värtsilän pitäjää, toisen aikana Kaustajärven kylää ja kolmannen aikana Värtsilän kirkko. Mukeissa on yleensä murokahvia. Se kun valmistuu niin nopeasti, eikä tarvitse tuhlata rahaa suodatinpusseihin.

  Kahvin valmistus tapahtuu seuraavasti: 1. Vesi kiehumaan, 2. Veijo Mantsisen hunajaa mukin pohjalle, 3. murokahvia hunajan päälle, 4. kiehuvaa vettä hunaja-kahvi -seoksen päälle, 5. hämmennystä, 6. punaista maitoa kahvin päälle, 7. hämmennystä, 8. ei sokeria, 9. kahvin jäähdyttämistä puhaltelemalla ja 10. hyrppäystä, maiskuttelua, hämmästystä.

  Suosittelen!

 8. Mukien tilauserän pitäisi saapua tällä viikolla. Olen sitten yhteydessä tilaajiin sähköpostilla kun paketti on saapunut. t:Eira Varonen

 9. No, niin, Kaustajärvi-mukin myynti on lähtenyt vauhdilla liikkeelle! Niitä voi tilata lisää Eiralta, joka pannut itsensä likoon, vaikkei olekaan ihan täysverinen kaustalainen, mutta silti ihan täysjärkinen. Tilatkaa nyt! Muki on hyvän näköinen. Vein sen Anu Vehviläiselle ja Olli Riikoselle kiitokseksi työstä Kaustajärvi-paikannimikylttien paikoilleen (3 paikkaa) saamisessa.

  Juodaan nyt jouluglögiä oikeasta mukista! Viekää viestiä eteenpäin! sitä toivon katsellessani joutsenten ateriointia järvellä, tankkaamista pitkää matkaa varten ja paluuta keväällä Universumin Helmeen, napin napin Suomen puolelle.

 10. Lisään vielä. Jokaisesta ostamastasi mukista Eira tilittää 9,61 euroa Värtsilän kirkon maalauskuluihin seurakunnan avuksi. Tämä ei ole kerjäläispapin eli minun idea, vaan Eira. 15.00 euroa miinus 9,61 miinus = mukin valmistus ja toimittaminen Eiralle.

 11. Mukiinmenevät mukit, kävin lunastamassa jo omani.
  Tosin ne matkaavat toiselle puolelle Suomea joulupukin
  pussissa jos sieltä löytyy kilttejä lapsia.

 12. Mukien 2. tilauserä on saapunut. Tilauksia odotellen! Mukeja tarvitaan päivittäin! Hyvä joululahja esim! Kiitos!

 13. Eiralle kiitos! Ks. 4.9.2014 klo 19:46 kommenttia! Ja 18.9.2014 klo 00.23!

 14. Mukit saapuneet Vantaalle tänään. Komeat ovat mukit.

 15. Mukeja voi ostaa myös suoraan kylätalosta, Arppen pihasta. Oli tarjolla ainakin viimeksi siellä kahveilla käydessäni. Kesä lähestyy. On mukavaa nauttia siitä Kaustajärven maisemissa, Universumin Helmessä, Nipin napin Suomen puolella, aamu ja iltakahveja. Teekin mahtuu upeaan mukiimme.

 16. Kesän siltakutsuilla on tarjolla ilmaiseksi mehua jokaiselle, joka on tullut paikalle Kaustajärvi muki kourassaan! Siitä siis mukia tilaamaan hyvissä ajoin!

  Kun vain joku aikanaan muistuttaisi minua tästä tarjouksesta! Ettei pääse unohtumaan!

 17. Telle täällä taas.

  Yleisön pyynnöstä kysyisin seuraavaa:
  Jutussa mainitaan että mukeja myydään kirkon hyväksi.
  Kuitenkin Erkki Lintusen kommentissa ”Kaustajärven kylä”
  17.2.2016
  kerrotaan, että ”hankintahinnan erotus osoitetaan Kaustajärvi-
  kirjan kustannuksia kattamaan.” Näin sovittiin myös eräässä
  kirja-asioita koskevassa palaverissa.

  Kysymys kuuluu: Kumpi tieto pitää paikkansa?

 18. Kyllä tuo mukikauppa tuntuu olevan kovin kummallista.
  Kirjapalaverissa sovittiin, että Kaustajärvi-mukista saatu tuotto
  käytettäisiin kirjan kustannuksiin. Nyt näyttää ilmaantuvan
  ”välistävetäjiä.”
  Voisko joku selvittää mitä tämä vatulointi tarkoittaa.
  Ihmettelen kovasti!

 19. Selvitys tulee tässä: Laitoin saman tilauslomakkeen näkyville jota käytimme aiemmin kun mukeja oli mahdollisuus tilata. Ko. teksti (tuottojen ohjaus) jäi siitä MINULTA muuttamatta. Minun virhe. Pahoittelen ja pyydän anteeksi! Nyt teksti on korjattu. Välistävetäjiä ei ole.

  T:Eira Varonen, kaustajarvi.fi sivuston ylläpitäjä

 20. Ongelma on nyt selvitetty. Kiitos, Eira! Olet muutenkin ollut kaustalaisten asialla. Nyt on siis kaksi mahdollisuutta tilata upea muki ja useampikin, siis koko suvulle. Tilausten saapuessa tulee myös lasku. Koetetaan hoitaa homma kotiseutuyhdistyksen tähän Kaustajärvi-kirjan rahaliikenteeseen avatulla tilillä. Yhdistyksellä on kolme tiliä, niin että mukin menot ja tulot hoituvat sujuvasti. Jos kauppa käy hyvin, kirjahankkeeseen saadaan tarvittavia varoja.

 21. No nyt rupes Lyyti kirjoittamaan kun sai
  osoitteen. Kuten huomaatte, varoja kerätään
  nyt Kaustakirjan hyväksi. Erkki Lintuselle,
  Eira Varoselle ym muille tahoille kiitokset
  tästä mahdollisuudesta.

  Edellisessä satsissa ostamiini on nuorisokin
  ollut tyytyväinen.

 22. Hei! Mukeja on nyt tilattu 20 kpl. Ennakkotilauksia tuli 10 kpl. Loput 10 saadaan toivottavasti myytyä kevään/kesän aikana. Kiitos ennakkotilauksista. Otamme tilaajiin yhteyttä kun mukit saapuvat sopiaksemme toimitus/maksu asiat.

 23. Olen kuullut että kaikki tammikuussa 2016 tilatut 20 mukia on myyty Kaustajärvi kirja projektin hyväksi. Hienoa! Muki tilauksia em hankkeen hyväksi otetaan edelleen vastaan! Värtsilän Pitäjäyhdistys hoitaa tilaukset ja tilitykset. Kiitos kylätalolle ja asiaa hoitaneille em yhdistyksessä.

 24. Kaustajärvi-mukin alkutaival on siis selvitetty. Alussa sen myynnistä saatu ns. ”voitto” on ohjattu kirkkomme ulkomaalauksen hyväksi, Eiran tahdon mukaisesti. Sitten tuli kuvaan mukaan kirjahanke. Samalla kuvalla varustetun mukin tuotto vaihdettiin kirjahankkeen hyväksi.

  Asiaa hoitaa nyt Värtsilän Pitäjäyhdistys. Kirjahanketta varten ihan oma tilinsä, jolle mukituotot ohjautuvat. Mukin tilausta varten on ilmoitettu osoite.

  30.5.2016 pidetty kirjatoimikunnan kokous osoitti, että hanke on hyvässä vauhdissa. On ihan mukiin menevää puuhaa!

 25. Kansalaiset eikun Kaustajärvi-mukia tilaamaan, mukin tuotto
  tulee nyt Kaustajärvi-kirjan tekemisen hyväksi.
  Kirjatoimikunnassa todettiin eilen, että tili on vielä tyhjä,
  jonne olisi pitänyt tilittäytyä edellisen erän myynnistä saatu tulo.
  Varmaan rahat ovat ohjautuneet väärälle tilillä.
  Kyllä asiat yleensä lutviutuvat.

  Kiitos Eiralle muki tilauksien hoidosta!

 26. Kyläpäällikkö kertoi, että mukirahat tilittyvät omalle tililleen, kun kirjanpito ajallaan asian hoitaa. Ei ole mitään mutkia matkassa. Rahat pysyvät rajan tällä puolella, ja rajan jakama kylä kirjautuu historiaan.

  Kaikille mukin ostajille: onhan tämä ainutlaatuinen kulttuuriteko, kun Kaustajärvi saa oman kirjansa. Nyt kannattaa olla hankkeessa mukana mahdollisimman runsaslukuisasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *