Kaustajärvi kyltit poistettiin

Ely-keskus määritteli ettei Kaustajärvi kylää ole olemassa ollenkaan ja poisti Kaustajärvi paikannimi kyltit ja korvasi ne Mökkivaara opasteilla.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaustajärvi kyltit poistettiin

  1. ELY-keskus ei todellakaan halua Kaustajärven kylän näkyvän Via Karelian varrella. Nyt 30.7.2014 iltapäivällä on poistettu myös 11.7.2014 kylän laidoille laitetut Kaustajärvi-paikannimitaulut. Neuvostoliitto halkaisi kylän. Pohjois-Savon ELY-keskus vastoin Tohmajärven kunnanhallituksen mielipidettä pyyhki koko kylän Suomen tasavallan maantien, Via Karelian, molemmilta puolilta.

    Sankarivainajat, Väinö Linnan kaatuneet aseveljet mukaan lukien, kääntävät selkänsä haudoissaan! ”Kenraali” Keränen esikuntineen heiluttaa tylsäksi hakattua lainmiekkaa! Tähän on tultu! Mutta tämä meininki ei voi jatkua. Rokan Antin, Karjalan prihan, sanavarasto on tulossa käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *